„Best of: proza scurta a anilor 2000” a aparut la Polirom

Editura Polirom va invita la o seara de lectura, cu prilejul lansarii antologiei „Best of: proza scurta a anilor 2000”, o premiera in spatiul editorial romanesc miercuri, 18 decembrie, la ora 19.00, la Café Verona din Bucuresti. Coordonata de Marius Chivu, antologia a aparut de curand la Polirom si in editie digitala.

Vor citi: Lavinia Braniste, Luca Dinulescu, Adrian Georgescu, Cosmin Manolache, Veronica D. Niculescu, Cezar Paul-Badescu, Alex Tocilescu, Calin Torsan, Marian Truta
Amfitrion: Marius Chivu

Cu un total de 40 de texte de o mare varietate stilistica scrise de 23 de autori, volumul reuneste cele mai bune povestiri ale celor mai buni autori de proza scurta din anii 2000. Daca romanele scriitorilor din noua generatie au avut parte de succes la public si de receptare critica, proza scurta a ramas in schimb prea putin cunoscuta si apreciata. Aceasta antologie, o premiera in spatiul editorial romanesc, reprezinta astfel si un act de recuperare, menit sa duca la redescoperirea si reevaluarea genului scurt si a noii generatii de prozatori.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.