“6 din 49” si “Voyeur” se joaca zilele urmatoare la TAB

Teatrul de Arta nu este in vacanta in perioada sarbatorilor de iarna asa ca, daca aveti chef de mers la spectacole, sunteti asteptati cu drag in Str. Sfantul Stefan, nr. 21. sector 2, unde va puteti delecta cu piesele “6 din 49” sau “Voyeur”. Rezervarile se fac la 0737 904 932 sau rezervari@teatruldearta.ro.

VINERI, 27 DECEMBRIE | ORA 20.15
“6 din 49” de Gyorgy Spiro
traducere si adaptare Zeno Fodor
Cu: DANA VOICU si LIVIU CHELOIU
Regia ALEXANDRU MAFTEI

Ce se poate intampla unui cuplu de oameni simpli atunci cand acestia sunt pusi in fata unui bilet castigator la loto care valoreaza 10 miloane de euro? Cei doi, sot si soție, dar si parinți a doi copii adolescenti, evolueaza de la bucurie frenetica si imaginatie bolnava pana la frica paralizanta sau paranoia avansata. Toate hibele mai vechi sau mai noi ale relatiei lor ies treptat la iveala intr-o cavalcada cand comica, cand tragi-comica, culminand cu un gest extrem si imprevizibil, pe care publicul il va afla doar urmarind spectacolul.

Pret bilet: 30 lei
Productie a Teatrului de Arta Bucuresti

DUMINICA, 29 DECEMBRIE | ORA 20.15
“Voyeur”, de Gardner McKay
Cu: ALEXANDRA IONITA si TUDOR ARON ISTODOR
Regia CLAUDIU ISTODOR
Scenografia IULIAN BALTATESCU

Piesa este un thriller psihologic de o extraordinara incarcatura emotionala. Protagonistii – Tudor Istodor si Alexandra Ionita – spun povestea unui psihopat care hartuieste femei si care, departe de a le agresa fizic, reuseste sa le tina sub o continua teroare, intr-un joc al mintii care forteaza granitele moralitatii.

Pret bilet: 25 lei
Productie a Teatrului de Arta București.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.