Cafeaua de Weekend se bea pe 25 ianuarie

Incepand din luna ianuarie a noului an, usile Asociatiei Culturale Control N se deschid pentru o serie de intalniri si discutii cu personalitati pe cat de diverse, pe atat de pasionante. Cafeaua de Weekend va fi momentul de rasplata la finalul unei saptamani intense. Momentul cand, alaturi de o persoana fascinanta din film, teatru, muzica, dans, arte plastice, literatura, fotografie te vei putea relaxa, ascultand si fiind parte din povesti spuse la o cafea.

Invitatii Cafelei de Weekend de la Control N sunt cei carora poate le-ai vazut filmele, le-ai citit cartile sau i-ai admirat pe scena. si poate ca n-ai avut curaj sa mergi sa ii intrebi cum au facut, de ce, ce au gandit, ce au simtit, cum decurge o zi din viata lor sau ce vor sa faca mai departe. Poate ca, de fapt, nu e asa de greu sa bei o cafea cu ei…

Cafeaua de Weekend debuteaza cu o tema, pe care, cum-necum, cu totii o dezbatem cand ne strangem la o cafea si discutam despre ce am mai vazut si pe cine am mai vazut: Actoria intre teatru si film. Trei actori cheie ai filmului si teatrului romanesc vin sa ii intalneasca pe toti cei care doresc sa ii cunoasca, sa ii asculte, sa discute pe indelete despre drumul dus-intors intre scena si marele ecran.

Andi Vasluianu, Serban Pavlu si Victor Rebengiuc vin la Cafeaua de Weekend in trei intalniri diferite. Trei actori care jongleaza cu succes cu teatrul si filmul romanesc. Cum au inceput? Cum ar vrea sa continue? Cum se pregatesc pentru scena si cum pentru camera de filmare? Unde se simt mai in largul lor? Sunt doar cateva din temele discutiei informale pe care ti-am pregatit-o, la o cafea.

Cele trei intalniri debuteaza cu Andi Vasluianu – sambata, 25 ianuarie, continua cu serban Pavlu – sambata, 1 februarie si se incheie cu Victor Rebengiuc – sambata, 8 februarie.

Durata unei Cafele de Weekend este de 3 ore (12.00 – 15.00).
Toti cei interesati se pot inscrie, in limita locurilor disponibile, la info@controln.ro, pana in joia premergatoare intalnirii. Taxa de participare este de 100 lei (pentru o intalnire), 200 lei (pentru 2 intalniri), 270 lei (pentru 3 intalniri). Taxa se achita pana cel tarziu in joia premergatoare primei intalniri.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.