Program Teatrul de Arta 15-31 ianuarie

Teatrul de Arta Bucuresti va asteapta si in noul an cu spectacole unul si unul, la care sa va destindeti si sa va deconectati de la realitatea inconjuratoare. Programul spectacolelor il gasiti in cele ce urmeaza, iar pentru rezervari sunati la 0737 904 932 sau trimiteti un mail la rezervari@teatruldearta.ro.

MIERCURI, 15 IANUARIE | ORA 20.15
REQVIEM PENTRU UN IEPURAS (foto) de Mihai Ignat
Cu: Damian Gabriel Huian/ Alexandru Mandu, Laura Adina Stetcu/ Ioana Mojoiu, Big Vlad Milotoi, Maria Mioara Dima, Andrei Marius Rotaru, Serinela Ruxandra Hule/ Irina Murgeanu

Spectacol al studentilor Universitatii Spiru Haret, Facultatea de Teatru- Master, Clasa Prof. Dana Voicu

Pret bilet: 15 lei

JOI, 16 IANUARIE | ORA 20.15
UN BARBAT SI MAI MULTE FEMEI de Leonid Zorin
Cu: PAULA CHIRILA si GEORGE CONSTANTINESCU
Regia BOGDAN HUSANU

Intr-o societate in care barbatii inca se mai intreaba “ce-si doresc femeile”, Teatrul de Arta Bucuresti a descoperit secretul eternului feminin: firea permanent schimbatoare a sexului “slab”.
Gavrunski, personajul masculin, cunoaste de-a lungul spectacolului femeia inger, femeia exaltata, femeia paznic, femeia autoritara, femeia disperata, femeia victima, femeia romantica – acestea devenind norocul si ghinionul din viata sa.

Pret bilet: 30 lei | O productie a Teatrului de Arta Bucuresti

VINERI, 17 IANUARIE | ORA 20.15
VOYEUR, de Gardner McKay
Cu: ALEXANDRA IONITA si TUDOR ARON ISTODOR
Regia CLAUDIU ISTODOR
Scenografia Iulian Baltatescu

“Daca piesa aceasta este despre ceva, atunci ea este despre abilitatea noastra vasta de a ne manipula unii pe ceilalti. Despre darul nostru minunat de a minti. Este despre puterea oribila a carismei noastre. Este despre capacitatea noastra de a crede in orice adevar, in forma in care ni se potriveste. Este despre puterea noastra imediata de a ierta; nevoia noastra de a merge mai departe. Este despre compromis, despre dorinta noastra de a ajunge in pat cu calaul. Este despre nelegiuirea noastra morala; pierderea instinctelor si credintelor noastre. Este despre capacitatea noastra de a asimila oroarea, faptul ca o crima este o crima doar daca ni se intampla noua; nimic altceva nu ne manie.
Este despre crimele noastre oribile; nu despre faptul ca se intampla sau ca stim de ele si intoarcem pagina.” Gardner McKay

Pret bilet: 30 lei | Productie a Teatrului de Arta Bucuresti.

SAMBATA, 18 IANUARIE| ORA 20.15
MONOLOAGELE VECINULUI
Cu LAURENTIU BANESCU
Text si regie LAURENTIU BANESCU
Muzica SUBCARPATI

one man show cu Laurentiu Banescu pe ritmuri din Subcarpati

Spectacolul propune un scanning plin de comic si prospetime al unei societati a discrepantei sociale extreme, care evolueaza incet si uneori dureros sub influenta unor modele si tendinte globale. Personajele lui sunt barbati romani cu varste de la 12 la 82 de ani, posibili vecini parca surprinsi de o camera ascunsa.

Pret bilet: 30 lei | Gazduit de Teatrul de Arta Bucuresti

DUMINICA, 19 IANUARIE | ORA 20.15
DUBLU SAU NIMIC de Puiu Jipa

Cu: ANA MARIA CARABLAIS si CRISTIAN TOMA
Un spectacol de LIVIU CHELOIU

Doamnelor, Domnisoarelor, Domnilor….
Omul traieste dupa conditiile impuse de o societate care, oricum, nu are nevoie de el… Ca sa atinga un ideal, trebuie sa imite o alta forma de identitate – de cele mai multe ori stearsa – si sa accepte rigorile induse de evolutia sau involutia societatii. De fiecare data cand a apelat la aceasta solutie, a iesit din impas…
“Definitia” de mai sus poate fi asociata cu toate domeniile economice, administrative, sociale si o sa o denumim in continuare COMEDIE in doi actori si patru personaje.
Aceasta comedie este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur si simplu intentionata!
ATENTIE: Acest produs contine plasare de umor de calitate!

Pret bilet: 25 lei | Gazduit de Teatrul de Arta Bucuresti

JOI, 23 IANUARIE | ORA 20.15
UNORA LE PLACE SWINGUL, dupa Donna Hoke
Cu LAVINIA MUNTEANU, ANCA MANOLESCU, EDGAR NISTOR, MARIUS CALUGARITA
Regie CLAUDIU PUSCAU

Traim intr-o lume a preferintelor si optiunilor, a tendintelor si a liberului arbitru! Unii prefera iarna, altii pescuitul, unii hainele in culori pastel, altii… puiul la ciaun. Multi opteaza pentru filme horror, iar unora le place…swingul…
Textul, dupa o cunoscuta si premiata autoare din Statele Unite, trateaza cu umor si dezinvoltura, dar si cu sensibilitate, problemele cuplurilor tinere din zilele noastre! Ce legatura poate exista intre doua cupluri vecine, un pui de elefant, sex si lasagna? Iata un raspuns pe care il puteti afla numai daca veti accepta sa va dezbracati de prejudecati si sa deveniti spectatori ai unui spectaculos spectacol al contrastelor, in care nonconformismul se imbina cu sensibilitatea, iar umorul cu profunzimea sentimentelor.
Un spectacol care, cu siguranta, va va face sa va priviti altfel vecinii… 
Pret bilet: 30 lei | Productie a Teatrului de Arta Bucuresti

VINERI, 24 IANUARIE| ORA 20.15
MARIA RADUCANU, concert

Pret bilet: 30 lei | Gazduit de Teatrul de Arta Bucuresti

SAMBATA, 25 IANUARIE | ORA 20.15
RULETA RUSEASCA, dupa poemul “Norul cu pantaloni” de Vladimir Maiakovsky
Cu OVIDIU NICULESCU
Muzica live: Traian Balanescu, Liviu Manescu si Doru Cinca (TRUPA VECHE)

[De ce “Ruleta ruseasca”? Simplu, pentru ca in lumea de azi, ruleta ruseasca este jocul in care suntem obligati sa traim de catre societate, de politica, de dogmele religioase si, din pacate, inclusiv de iubire.
De ce poezie si muzica ruseasca? Pentru ca, asa cum spunea Ivan Alekseievici Bunin: “Sufletul rusesc este ca lemnul din care se fac si bate si icoane”. Nu vi se pare ca aceasta descriere ni se potriveste frapant de bine si noua romanilor?
De data asta restul nu o sa mai fie tacere, o sa fie revolta si emotie.] (Ovidiu Niculescu)

Pret bilet: 30 lei | Productie a Teatrului de Arta Bucuresti

DUMINICA, 26 IANUARIE | ORA 20.15
INSOMNIACII, de Mimi Branescu
Cu: LIVIU CHELOIU, GEORGE CONSTANTINESCU, MARIN GRIGORE
Regia SORIN MILITARU

O comedie despre banalitatea vietii si despre conditia umana dramatica, despre oameni ratacind in absurd care se agata de ganduri revelatoare, oricat de caraghioase, in speranta iesirii din anonimat.
O comedie nebuna cu si despre nebuni si nebunie.

Pret bilet: 30 lei | Productie a Teatrului de Arta Bucuresti

MIERCURI, 29 IANUARIE | ORA 20.15
REQVIEM PENTRU UN IEPURAS de Mihai Ignat
Cu: Damian Gabriel Huian/ Alexandru Mandu, Laura Adina Stetcu/ Ioana Mojoiu, Big Vlad Milotoi, Maria Mioara Dima, Andrei Marius Rotaru, Serinela Ruxandra Hule/ Irina Murgeanu

Spectacol al studentilor Universitatii Spiru Haret, Facultatea de Teatru- Master, Clasa Prof. Dana Voicu

Pret bilet: 15 lei

JOI, 30 IANUARIE | ORA 20.15
6 din 49 de Spiró Győrgy
traducere si adaptare Zeno Fodor
Cu: DANA VOICU si LIVIU CHELOIU
Regia ALEXANDRU MAFTEI

Ce se poate intampla unui cuplu de oameni simpli atunci cand sunt pusi in fata unui bilet castigator la loto care valoreaza 10 miloane de euro? Cei doi, sot si sotie si parinti a doi copii adolescenti, evolueaza de la bucurie frenetica si imaginatie bolnava pana la frica paralizanta sau paranoia avansata. Toate hibele mai vechi sau mai noi ale relatie lor ies incet incet la iveala intr-o cavalcada cand comica, cand tragi-comica care culmineaza cu un gest extrem: distrugerea biletului castigator.

Pret bilet: 30 lei | Productie a Teatrului de Arta Bucuresti

VINERI, 31 IANUARIE | ORA 20.15
CONCERT BYRON
Pret bilet: 40 lei

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.