Jazz Compas Live debuteaza pe 31 ianuarie

ARCUB si Revista Jazz Compas deschid agenda evenimentelor muzicale a Capitalei. In cadrul seriei de concerte JAZZ COMPAS LIVE, vineri, 31 ianuarie 2014, iubitorii jazz-ului se vor putea bucura de o seara speciala, in compania unor vedete autohtone si internationale. La Sala ARCUB, de la ora 20.00, vor concerta Elena Mindru Quartet feat. Tuomas J. Turunen (RO/FIN), iar de la ora 21.00, grupul muzical Catalin Milea – Hammond TRIP (NL/RO).

JAZZ COMPAS LIVE inseamna sesiuni lunare extraordinare de concerte, conferinte, workshop-uri, auditii si intalniri cu artisti romani si straini. Astfel, imediat dupa concertele din 31 ianuarie, seara va continua in spiritul improvizatiei cu un Jam Session Party, in foaierul Salii ARCUB.

Accesul publicului in sala se va face incepand cu ora 19:30, iar concertele incep la orele 20.00 si 21.00. Cei prezenti la JAZZ COMPAS LIVE vor putea participa la concursul cu premii organizat in seara evenimentului.

Biletele se pot cumpara prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro.

Mai multe informatii despre eveniment gasiti AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.