Premiera Clan’Destin: “Romeo si Julieta”

Compania “Clan’Destin” prezinta spectacolul “Romeo si Julieta” de William Shakespeare, in regia si scenografia Teodorei Campineanu, care va avea loc la Teatrul de Comedie, Sala Radu Beligan luni, 20 ianuarie, de la ora 19.00. Spectacolul este dedicat celor care inca mai cauta iubirea, sub diversele ei forme, celor care cred ca viata nu tine numai de partea materiala, celor care pun pret pe emotie si pe bogatia oferita de cuvant.

Dupa 20 de ani de la ultima premiera a acestei piese montate in Bucuresti, o trupa de actori tineri vor imbina clasicul cu modernul intr-o noua interpretare, o reamintire a acestei tragedii superbe lasata de Shakespeare ca testament al iubirii inocente.

“‘The time is out of joint!’ Binele si raul coexista in noi si in lume, iar sufletul nostru trudeste intr-o continua cautare, uitand adesea ca singura cale spre desavarsire este iubirea. Dedic acest spectacol tuturor celor rataciti, insa nu pierduti. Celor care inca mai cred.” Teodora Campineanu

Durata spectacolului: 3 ore (cu pauza 15 minute)

Biletele pot fi achizitionate de la casa de bilete a Teatrului de Comedie si online pe www.comedie.ro la pretul de 33 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.