Mireille Mathieu sarbatoreste 50 de ani de cariera

Turneul artistei Mireille Mathieu din 2014 are o semnificatie speciala. In data de 4 martie, fanii artistei din Sankt Petersburg vor asista la primul sau concert din cadrul turneului jubiliar, un eveniment care va marca sarbatorirea a 50 de ani de activitate. Acelasi concert memeorabil va ajunge si in Romania, in data de 24 martie.

Vocea puternica a artistei va rasuna in premiera la Sala Palatului, incepand cu ora 19.00. In acompaniamentul celor 26 de muzicieni profesionisti, Mireille Mathieu va demonstra inca o data ca muzica romantica frantuzeasca este unica si nu are limita de varsta.

Pentru concertul de la Bucuresti, artista a pregatit un repertoriu special, compus din melodii care au scris pagini importante in istoria muzicii internationale de succes din perioada anilor ’60 – ’80, piese care continua si astazi sa fie ascultate de melomanii din toate colturile lumii. „La vie en rose”, „Mon Credo”, „C’est Ton Nom”, „Acropolis adieu”, „Ne me quitte pas”, „Mille colombes”, „Santa Maria de la Mer”, „Une femme amoureuse” sau „Tous les enfants chantent avec moi” sunt doar cateva titluri care vor da savoarea si farmecul primului sau concert de la Bucuresti.

Biletele pentru concertul din data de 24 martie sunt disponibile in reteaua VreauBilet, la punctele de vanzare deschise la: Unirea Shopping Center etj. 2, Teatrul Elisabeta, Libraria Mihai Eminescu, magazinele EuroGsm, la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro.

Pretul unui bilet variaza in functie de amplasamentul locului in sala, dupa cum urmeaza: Cat.IV – 200 lei, Cat.III – 250 lei, Cat.II – 290 lei, Cat.I – 390 lei, iar pentru sectorul VIP – 500 lei.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.