Nou pe rafturi: “Seninatatea – 25 de povestiri despre echilibrul interior”

Echilibrul emotional ideal este asigurat de un raport de doua treimi de stari sufletesti pozitive la o treime de stari negative. Cum atingem acest echilibru? Aflam din noua carte a cunoscutului psihoterapeut francez Christophe Andre: “Seninatatea – 25 de povestiri despre echilibrul interior” aparuta la Editura Trei.

Ne-ar placea sa ramanem mereu senini… Dar viata ne tulbura apele, iar demonii nostri launtrici se trezesc: atunci devenim ingrijorati, ne pierdem speranta, ne risipim. Prin cele 25 de istorioare si prin invatamintele lor, cartea va propune sa inaintati, in ritmul vostru, pe calea echilibrului si a seninatatii. Descoperiti intelepciunea vietii de zi cu zi ascunsa in micile si efemerele momente de fericire, precum un telefon de la un vechi prieten, un jurnal abandonat si redescoperit sau o frunza dansand in vantul tomnatic. Invatati sa savurati clipa, sa va relaxati, sa zambiti si va mentineti trupul binedispus si spiritul treaz.

Christophe Andre este medic psihiatru la Spitalul Sainte-Anne din Paris si profesor la Universitatea Paris X. Editura Trei a mai tradus din titlurile psihoterapeutului francez: Imperfecti, liberi si fericiti; Starile sufletesti; Cum sa-ti construiesti fericirea si Cum sa te iubesti pe tine pentru a te intelege mai bine cu ceilalti.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.