„Acel moment penibil” intra in cinema pe 28 februarie

„Acel moment penibil/That Awkward Moment”, distribuit la noi de InterComFilm, va intra in cinematografele din Romania pe 28 februarie. Comedia romantica scrisa si regizata de Tom Gormican ii are in distributie pe Zac Efron, Miles Teller, Michael B. Jordan, Imogen Poots si Mackenzie Davis.

Jason (Zac Efron) si Daniel (Miles Teller) se afla IN New York City, unde duc o viata usoara de burlaci, atunci cand cel mai bun prieten al lor, Mikey (Michael B. Jordan) afla ca sotia lui vrea sa divorteze. Pentru a-l sustine moral, cei trei vechi prieteni jura ca nu se vor mai implica sentimental niciodata si ca vor ramane impreuna, dar burlaci. Planurile lor insa sunt aruncate in aer cand Mikey incepe pe nepusa masa sa se intalneasca cu “fosta”, iar Jason si Daniel se indragostesc subit. In curand, fiecare dintre ei ajunge la punctul crucial, in care survine “asadar…” , cuvantul cel mai temut din limba engleza.

„Povestirea le permite barbatilor sa vada mai bine in ce situatie se afla, iar fetelor le da o noua perspectiva asupra relatiilor de dragoste” afirma actorul principal, Zac Efron. „Iar noi, spectatorii, avem sansa de a rade de noi insine si de prietenii nostri aflati in aceasta situatie. M-am gandit ca era o idee unica si ca trebuia profitat de ea.”

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.