Noutati editoriale de la Meteor Press

Cele mai recente titluri aparute la Editura Meteor Press sunt “Esenta vitalitatii – Noua Elemente Esentiale pentru o vitalitate de lunga durata” de Anat Baniel, plasat in colectia Mecicina alternativa si “Secretele comunicarii nonverbale – Ghidul unui fost agent FBI pentru citirea rapida a oamenilor” de Joe Navarro si dr. Marvin Karlins, in colectia Psihologie.

“Esenta vitalitatii” – Anat Baniel

Nivelul de vitalitate este direct legat de functionarea creierului. Cand creierul se simte bine, dezvoltandu-se si facand noi conexiuni, suntem plini de vigoare, capabili sa adoptam o infinitate de modalitati noi de miscare, gandire si simtire. Anat Baniel combina ultimele descoperiri din domeniul neurostiintei cu lucrarile dr. Moshe Feldenkrais si cu propria metoda bazata pe o experienta terapeutica de peste 30 de ani.
Prin aplicarea celor Noua Elemente Esentiale pentru vitalitate, creierul isi regaseste capacitatea de a mentine permanent starea fizica si psihica a organismului la nivel optim. Exercitiile elaborate in cadrul metodei lui Anat Baniel sunt accesibile tuturor, indiferent de varsta sau de starea de sanatate.

“Secretele comunicarii nonverbale” – Joe Navarro, dr. Marvin Karlins

In privinta comportamentului uman, exista doua tipuri de semne, verbale si nonverbale. Cu totii am fost invatati sa le cautam si sa le identificam doar pe cele verbale. Insa, invatand sa citim semnalele nonverbale, putem capata o perspectiva mult mai profunda asupra lumii din jur.
Joe Navarro, fost agent FBI si expert recunoscut in comunicarea nonverbala, va invata cum sa “cititi” rapid oamenii, cum sa le aflati sentimentele si sa le interpretati comportamentul, cum sa evitati capcanele ascunse si cum sa descoperiti minciuna.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.