Program Teatrul de Arta 16-28 februarie

Teatrul de Arta din Bucuresti, situat in Strada Sfantul Stefan, nr. 21, Sector 2, va asteapta la spectacole de teatru si concerte unul si unul si in partea a doua a lunii februarie, conform programului de mai jos. Rezervarile se fac la numarul de telefon 0737.904.932 sau la adresa de mail rezervari@teatruldearta.ro.

Duminica, 16 februarie | ora 20.15
“Ruleta ruseasca” cu Ovidiu Niculescu, muzica live Trupa Veche

[De ce “Ruleta ruseasca”? Simplu, pentru ca in lumea de azi, ruleta ruseasca este jocul in care suntem obligati sa traim de catre societate, de politica, de dogmele religioase si, din pacate, inclusiv de iubire. De ce poezie si muzica ruseasca? Pentru ca, asa cum spunea Ivan Alekseievici Bunin, primul scriitor rus laureat al premiului Nobel pentru literatura in 1933: “Sufletul rusesc este ca lemnul din care se fac si bate si icoane”. Nu vi se pare ca aceasta descriere ni se potriveste frapant de bine si noua romanilor?
Spectacolul RULETA RUSEASCa a avut premiera absoluta la Sibiu, in cadrul Festivalului de Teatru “25 de ore de teatru non-stop – Respira Teatru”- 2013 si invitat in cadrul evenimentului Noaptea muzeelor, editia 2013.

Pret bilet: 30 lei | Productie a Teatrului de Arta Bucuresti

Miercuri, 19 februarie | ora 20.15
“Emigreisan drim” cu Ion Bechet, George Constantinescu, Marin Grigore, Liviu Cheloiu | regia Bogdan Husanu

Intr-o tara in care nici visele nu mai sunt ce au fost candva, Emigreisan Drim este povestea tragic-comica a tinerilor care, vrajiti prea usor de iluzia lumii de afara, isi croiesc drum prin cele mai aberante situatii pentru a-si atinge visul.
O comedie romaneasca despre granitele fericirii.

Pret bilet: 30 lei | Productie a Teatrului de Arta Bucuresti

Joi, 20 februarie | ora 20.15
“Stand-up pls” cu Silviana Visan Carter, Simona Cuciurianu, Ionut Grama, Dan Lupu, Sorin Poama si Alexander Fuhrmann | regia Vera Ion si Sorin Poama

Cum reactionezi cand viata te pune in situatii in care nu ai fi visat niciodata ca vei ajunge, ce te face sa ramai puternic si unde iti gasesti resursele atunci cand totul pare sa conspire pentru a te pune la pamant?
Un text scris in cadrul atelierului ”Scrie despre tine”, bazat pe o poveste reala.

Pret bilet: 30 lei

Vineri, 21 februarie | ora 20.15
“Unora le place swingul” cu Lavinia Munteanu, Anca Manolescu, Edgar Nistor, Marius Calugarita | regia Claudiu Puscau

Traim intr-o lume a preferintelor si optiunilor, a tendintelor si a liberului arbitru! Unii prefera iarna, altii pescuitul, unii hainele in culori pastel, altii…puiul la ciaun. Multi opteaza pentru filme horror, iar unora le place…swingul…
Textul, dupa o cunoscuta si premiata autoare din Statele Unite, trateaza cu umor si dezinvoltura, dar si cu sensibilitate, problemele cuplurilor tinere din zilele noastre! Ce legatura poate exista intre doua cupluri vecine, un pui de elefant, sex si lasagna? Iata un raspuns pe care il puteti afla numai daca veti accepta sa va dezbracati de prejudecati si sa deveniti spectatori ai unui spectaculos spectacol al contrastelor, in care nonconformismul se imbina cu sensibilitatea, iar umorul cu profunzimea sentimentelor.
Un spectacol care, cu siguranta, va va face sa va priviti altfel vecinii… 

Pret bilet: 30 lei | Productie a Teatrului de Arta Bucuresti

Sambata, 22 februarie | ora 20.15
“Un barbat si mai multe femei” cu Paula Chirila si George Constantinescu | regia Bogdan Husanu

Intr-o societate in care barbatii inca se mai intreaba “ce-si doresc femeile”, Teatrul de Arta Bucuresti a descoperit secretul eternului feminin: firea permanent schimbatoare a sexului „slab”.
Gavrunski, personajul masculin, cunoaste de-a lungul spectacolului femeia inger, femeia exaltata, femeia paznic, femeia autoritara, femeia disperata, femeia victima, femeia romantica – acestea devenind norocul si ghinionul din viata sa.

Pret bilet: 30 lei | Productie a Teatrului de Arta Bucuresti

Duminica, 23 februarie | ora 20.15
“Monoloagele Vecinului” cu Laurentiu Banescu | regia Laurentiu Banescu | Muzica SUBCARPAtI

Spectacolul propune un scanning plin de comic si prospetime al unei societati a discrepantei sociale extreme, care evolueaza incet si uneori dureros sub influenta unor modele si tendinte globale. Personajele lui sunt barbati romani cu varste de la 12 la 82 de ani, posibili vecini parca surprinsi de o camera ascunsa.

Pret bilet: 30 lei

Miercuri, 26 februarie | ora 20.15
“Recviem pentru un iepuras” Universitatea „Spiru Haret”, Facultatea de Teatru, Anul III, Clasa Lect. Univ. Ioana Visalon, Asis. Univ. Dana Voicu | regia Dana Voicu

Joi, 27 februarie | ora 20.15
Concert Bianca Ionescu

Pentru cei care vor sa retraiasca, in momente, copilaria petrecuta printre flori, copaci, pasari si fluturi, pe malul unei apei curgatoare. Bianca Ionescu va incanta publicul cu triluri de ciocarlie si ritmuri care vor recrea lumea magica a amintirilor fericite.
Va invitam sa o ascultati pe Bianca pe scena Teatrului de Arta Bucuresti, artista despre care Ziarul Corriere della sera afirma ca “Vocea ei are stralucire si claritate, intocmai apei unui izvor tumultos de munte”.
Pret bilet: 30 lei

Vineri, 28 februarie | ora 20.15
“Sase din 49” cu Dana Voicu si Liviu Cheloiu | regia Alexandru Maftei

Ce se poate intampla unui cuplu de oameni simpli atunci cand sunt pusi in fata unui bilet castigator la loto care valoreaza 10 miloane de euro? Cei doi, sot si sotie si parinti a doi copii adolescenti, evolueaza de la bucurie frenetica si imaginatie bolnava pana la frica paralizanta sau paranoia avansata. Toate hibele mai vechi sau mai noi ale relatie lor ies incet incet la iveala intr-o cavalcada cand comica, cand tragi-comica care culmineaza cu un gest extrem: distrugerea biletului castigator.

Pret bilet: 30 lei | Productie a Teatrului de Arta Bucuresti

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.