ArCuB deschide seria concertelor JAZZAJ

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti introduce in agenda evenimentelor de weekend o noua serie de concerte de jazz, care se vor desfasura cu regularitate la Sala ARCUB. Astfel, publicul bucurestean va avea prilejul de a se intalni, de doua ori pe luna, sambata, cu artisti de renume atat din tara, cat si din strainatate, in cadrul seriei de concerte live JAZZAJ la ARCUB.

Seria concertelor de jazz de la Sala ARCUB debuteaza cu un recital intitulat “Naufragii de martie” si sustinut de Maria Raducanu (voce) si Krister Jonsson (chitara), in data de 8 martie, de la ora 20.00.

Maria Raducanu este una dintre cele mai apreciate voci ale jazz-ului romanesc. Timbrul cald si ingeniozitatea improvizatiilor au facut-o cunoscuta si apreciata in intreaga lume. Abordeaza cu lejeritate si eleganta orice gen, de la doina romaneasca la blues, jazz avangardist sau fado.

Chitaristul si compozitorul suedez Krister Jonsson se bucura de o notorietate aparte in randul publicului de gen. Harul interpretativ si creativitatea l-au propulsat in elita creatorilor de jazz si muzica improvizata.

Cei doi artisti s-au intalnit prima oara in anul 2009 si, de atunci, colaborarile lor ulterioare au avut un succes impresionant. “Naufragii de martie” este un concert oferit de ARCUB in parteneriat cu Green Hours, in care cei doi muzicieni promit sa incante audienta prin talent si spontaneitate.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batiste nr. 14) si online pe bilete.arcub.ro.
Pret: 45,00 lei (Categoria I) si 35,00 lei (Categoria II). Elevii si studentii care se prezinta la Casa de bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25,00 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.