Librarul Victoriei va asteapta cu reduceri de 10% la carti

Librarul – Victoriei va asteapta cu promotii pana pe 15 martie si va ofera o reducere de 10% pentru toate cartile din librarie. De altfel, de-a lungul anului 2014, cei de la Librarul sunt decisi sa va surprinda cu actiuni antrenante in evenimentele de carte. Ii gasiti in Zona Piata Victoriei, mai exact Bd. Nicolae Titulescu, nr. 3, intre Subway si Gloria Jeans.

Librarul – Victoriei s-a deschis de curand, dar isi va gasi loc in inima acelora pentru care cultura, educatia si creativitatea sunt repere in descoperirea de sine, va fi aidoma celor care cauta pacea pentru a gasi iubirea si va oferi diversitatea in semn de respect pentru fiecare cititor.

Librarul – Victoriei isi incanta cititorii cu o oferta generoasa de carte de la cele mai cunoscute edituri si din domenii variate, incepand cu beletristica si continuand cu istorie, publicistica, dezvoltare personala si profesionala, pana la carti pentru copii, papetarie, jucarii si suveniruri, asa cum au fost obisnuiti si la celelalte librarii situate, de asemenea, in zone centrale si comerciale: Librarul – Dorobanti, Librarul – Kogalniceanu, Librarul – Obor si Librarul – Unirii (Metrou).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.