Kempes isi ia locul printre Stelele Rockului Romanesc

KEMPES, vocea legendara a rockului romanesc care a insotit generatii intregi cu refrene precum “Destin” sau “Ziua Vrajitoarelor”, revine in randurile Stelelor Rockului Romanesc confirmand prezenta la concertul-eveniment din 26 aprilie. Gazda evenimentului intiat de membrii formatiei Trooper va fi Cristi Hrubaru.

Referindu-se la aceasta noua confirmare, Coiotu’ a spus: “Kempes este unul dintre putinii solisti ce au scris pagini intregi de istorie in cartea rockului romanesc. A reusit prin timbrul sau unic si prin prezenta scenica sa ajunga in sufletele ascultatorilor de rock. Tin minte perfect ziua in care am ascultat pentru prima oara vocea lui Ovidiu. Din acea zi a ramas mereu cu mine, in mintea mea. Sunt extrem de fericit ca s-a intors in tara si sunt onorat sa impart scena cu el in cadrul show-ului pe care il pregatim pentru 26 aprilie.”

Despre indraznetul proiect STELELE ROCKULUI ROMANESC, Balaurul a adaugat: “cred ca vom avea o prima editie despre care sa se vorbeasca multa vreme de acum inainte. Suntem mandri ca am reusit sa facem un lucru pe care putini il mai credeau realizabil intr-o astfel de perioada – cine visa ca va avea ocazia sa ii vada in cadrul aceluiasi eveniment pe CRISTI MINCULESCU & NUTU OLTEANU (ex IRIS), KEMPES (ex Cargo), PAUL CIUCI & ADRIAN TINCA (COMPACT), OVIDIU LIPAN TANDARICA (PASAREA ROCK, ex PHOENIX), DAN ILIESCU (TIMPURI NOI), EUGEN MIHAESCU & GABI NICOLAU ‘GURITA’ (KRYPTON), VICTOR SOLOMON & FLORIAN STOICA (ex CONEXIUNI)si TROOPER.”

Iar mesajul transmis de toti cei cinci memebri TROOPER este urmatorul: “speram ca alaturi de voi sa le putem oferi acesor mari muzicieni o seara de neuitat!”

Pentru concertul din 26 aprilie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

Categoria 1 – 100 lei – meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nutu Olteanu
Categoria 2 – 50 lei – acces general

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Diverta, si online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.metalhead.ro/bilete, www.eventim.ro  si www.myticket.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.