“Prostii sub clar de luna” se intalnesc In Culise

Teatrul In Culise va invita vineri, 21 martie, de la ora 19.00, la avanpremiera spectacolului “Prostii sub clar de luna”, de Teodor Mazilu. Un spectacol complet, un exemplu de divertisment de calitate “Prostii sub clar de luna” readuce in atentia publicului un important autor autohton, maestru al tipologiilor umane.

“Prostii sub clar de luna” este o comedie despre traiectoria pe care o urmeaza viata de cuplu, o imagine-metafora pentru o societate dezumanizata in care pana si viata de familie se vinde si se cumpara cu o nonsalanta uimitoare.

Cautarea fericirii nu se sfarseste dupa casatorie. O femeie care nu lucreaza nu va fi niciodata prea incantata de faptul ca sotul sau isi iubeste meseria si uita ca are acasa o printesa de intretinut. Un barbat arivist nu va fi niciodata prea incantat ca sotia sa ii ofera foarte multa iubire… si cam atat. Si-atunci se produce ruptura in cele doua cupluri din poveste – Gogu o paraseste pe Clementina pentru Ortansa, Ortansa il paraseste pe Emilian pentru Gogu si cei doi se unesc sub semnul banului. Dar nu traiesc fericiti pana la adanci batraneti. Pentru ca uneori fericirea nu inseamna nici bani, nici iubire.

Regia spectacolului este semnata Cristian Bajora, iar pe scena ii veti vedea pe Alex Vlad, Ioana Chelmus, Stefan Nistor, Alina Petrica si Laura Marin.

Rezervarile se fac la 021.320.20.59/0732.026.762 sau online pe www.inculise.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.