Dubla lansare de carte in Club A: “Mega Sutra” si “Sunt un gunoi, sunt un nimic”

Club A va invita miercuri, 26 martie, ora 19.00, la un mega-eveniment literar, o dubla lansare de carte: “Mega Sutra”, de Leonard Ancuta (editura Paralela 45) si “Sunt un gunoi, sunt un nimic”, de Radu Cirstea Ratzone (editura Karth). Alaturi de autori vor prezenta cele doua aparitii Paul Vinicius, Dan Mihut, Adrian Suciu, Iulia Georgeta Popescu, Lavinia Stoica, Andra Ciubotaru, Claudia Patrascu, Daniela Toma si invitati surpriza.

In megaforma poetica, Leonard Ancuta erupe in megapoeme ginsbergiene parcurgind toate sutrele erotice si poetice pana la omega sutra. Citind te naucesti, plangi, razi in hohote si o iei razna. “Mega Sutra”, aparuta la Editura Paralela 45, este o epopee cu suflu de sarja de cavalerie, spune despre acest volum criticul si scriitorul Felix Nicolau.

Radu Cirstea Ratzone este un tinar poet bucurestean care in volumul “Sunt un gunoi, sunt un nimic”, publicata de Editura Karth, isi esentializeaza trairile pina in spiritul lor profund. Autorul prefera distilatele poetice in defavoarea textelor de anvergura, accentuind un minimalism in care pastreaza deopotriva tarie si luciditate.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *