Spune-mi ce-ai facut azi noapte!

Comedia romantica “Spune ce-ai facut azi noapte/About Last Night”, in regia lui Steve Pink, cu Kevin Hart si Michael Ealy in rolurile principale, film care urmareste parcursul a doua cupluri inca de la inceputurile relatiilor, intra in cinematografele din Romania pe 28 martie, distribuit la noi de InterComFilm.

“Spune ce-ai facut azi noapte” pune sub lupa relatiile moderne de dragoste, venind cu o viziune proprie – plina de umor, romantica si extrem de antrenanta – asupra vietii de cuplu. O versiune noua a filmului original din 1986 cu Demi Moore, Rob Lowe, James Belushi si Elizabeth Perkins, actualul “Spune ce-ai facut azi noapte” ii urmareste pe tinerii protagonisti pe drumul de la bar si pana in dormitor si apoi in lumea reala, unde toate cuplurile sunt puse la incercare.

Preluand multe dintre ideile filmului original, versiunea recenta ne arata modul in care noile tehnologii pot influenta relatiile amoroase in ziua de azi. “Putem sa urmarim intalnirile dintre indragostiti, aflate acum sub influenta tehnologiei, a climatului economic si a moravurilor actuale”, explica producatorul Will Packer. “E realmente interesant sa vezi dragostea prin prisma celor patru tineri care traiesc, iubesc, rad si se joaca in Los Angeles-ul de astazi.”

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.