Lansare de carte: “Sebastian, ceilalti si-un ciine”

“Sebastian, ceilalti si-un ciine”, romanul de debut al jurnalistului Mihai Radu, aparut de curand la Editura Polirom, in colectia “Ego. Proza”, si in format electronic va fi lansat miercuri, 26 martie, de la ora 18.00, la Clubul Taranului (Sos. Kiseleff, nr. 3, Bucuresti). Invitati la eveniment vor fi Cristian Teodorescu, Florin Iaru, Bogdan-Alexandru Stanescu.

Sebastian este burlac, functionar la primarie, scriitor aspirant si potential infractor. Gratiela e mama, sotie inselata, prezentatoare TV si incearca o afacere in agricultura eco. Vietile celor doi se intersecteaza de mai multe ori, in cele mai neasteptate moduri, dar intre ei nu pare sa se infiripe o relatie cu adevarat serioasa. El este prins intre problemele cu legea, un tata singur si morocanos, un catel bolnav pe care nici macar nu si l-a dorit si pornirea aproape compulsiva de a analiza orice detaliu din viata lui, ajungand deseori la concluzii absurde. Ea isi imparte cu greu timpul intre cariera si fiica, incercand in acelasi timp sa uite o casnicie in ruine, ceea ce se va dovedi foarte dificil. Povestile lor, impreuna cu cele ale parintilor, ale prietenilor si ale colegilor se reunesc in “Sebastian, ceilalti si-un ciine”, o carte despre temerile personale care trebuie sa fie depasite, despre aspiratii si nereusite, despre dragostea neimplinita si viata reala care nu se potriveste niciodata cu fanteziile tineretii.

Mihai Radu are 36 de ani si a absolvit Facultatea de Filosofie a Universitatii “Al.I. Cuza” din Iasi. Este jurnalist la saptamanalul Catavencii. In anul 2013 a publicat, impreuna cu Simona Tache, cartea “Femeile vin de pe Venus, barbatii de la baut”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.