“Uratul” revine la Teatrul German de Stat Timisoara

Spectacolul “Uratul” de Marius von Mayenburg, in regia lui Theodor-Cristian
Popescu va fi reluat pe scena Teatrului German de Stat Timisoara miercuri, 26 martie 2014, ora 19.30, respectiv luni, 14 aprilie, ora 19.30. Spectacolele se joaca in sala Teatrului German, cu traducere in limba romana. Din distributie fac parte Konstantin Keidel, Olga Török, Rares Hontzu si Horia Savescu.

Piesa evoca povestea lui Lette, angajat al unei corporatii. Acesta este discriminat din cauza urateniei sale si impiedicat de compania la care lucreaza sa-si prezinte inventia la un congres. Cand isi da seama ca frumusetea nu sta in ochii privitorului si dupa ce chiar si sotia evita sa il mai priveasca, decide sa isi faca o operatie estetica, fapt care are consecinte semnificative in viata sa profesionala si privata. Lette devine un etalon al frumusetii; brusc, este ravnit de admiratoare si apreciat pentru competentele sale. Insa cand fata sa devine un produs cautat pe piata, viata i se schimba din nou.

Biletele pot fi achizitionate intr-unul dintre urmatoarele moduri:

– de la casieria Teatrului German (str. Alba Iulia, nr. 2)
Marti – Vineri: 10-15 si 17-19; Sambata: 10-15, precum si cu o ora inainte de inceperea spectacolelor
– online pe paginile teatrulgerman.ro si biletmaster.ro. Interfata online ofera si posibilitatea cumpararii si tiparirii biletelor la calculatorul personal.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *