Dr. House canta blues la Sala Palatului

Phoenix Entertainment, cu sprijinul Euforia TV si al Trustului Intact, are onoarea de a facilita prima intalnire dintre Hugh Laurie si publicul roman. Carismaticul Doctor House din serialul cu acelasi nume isi va fermeca fanii, la Sala Palatului, cu un show inedit si plin de caldura, din care nu va lipsi umorul ironic specific, cu care ne-a obisnuit.

Actorul britanic a intrat in Cartea Recordorilor de doua ori: drept cel mai bine platit actor intr-un serial TV, dar si pentru serialul „Dr. House”, cel mai de succes serial TV din toate timpurile.

Dupa lansarea triumfatoare a celui de-al doilea album, “Didn’t it rain”, si un turneu sold-out in America de Sud, Australia si Noua Zeelanda, Hugh Laurie isi extinde turneul mondial si in Europa, in aceasta vara. Actorul, scriitorul si muzicianul, impreuna cu The Copper Bottom Band, va sustine un concert live, la Sala Palatului, pe 12 iulie, de la ora 20.00.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas si Cărturesti si online pe www.eventim.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 310 lei – categoria VIP, 260 de lei – categoria I, 200 de lei categoria a II-a, 170 de lei categoria a III-a, 125 de lei categoria a IV-a.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.