Blaj aLive isi deschide portile pe 7 iunie

Blajul, „mica Roma a Transilvaniei”, devine centrul atentiei generale si prinde viata la Blaj aLive, pentru doua zile de concerte si activitati recreationale organizate pentru a incanta peste 10.000 de participanti cu suflet tanar. Festivalul se va desfasura pe Campia Libertatii, in zilele de 7 si 8 iunie 2014.

Dupa mai bine de o decada de activitate si cinci albume lansate, Seether a demonstrat ca este una dintre cele mai consistente, versatile, ambitioase si de succes trupe de post grunge si rock alternativ din lume. Cu milioane de albume vandute, premiati cu discuri de aur si platina si cu un total de 11 melodii clasate pe locul 1 in topurile mondiale, Seether este headlinerul de sambata, 7 iunie, pe scena Blaj aLive.

Duminica, pe 8 iunie, Blaj aLive prezinta Awolnation, proiectul care a luat pe sus industria muzicala când si-a facut aparitia in anul 2009. Formatia abordeaza ca gen muzical rock-ul electronic, alternativ si indie, depasind 150 de milioane de vizualizari pe Youtube pentru cel mai de succes single al lor, Sail.

Printre invitati se mai numara si Zdob si Zdub, Vunk, Vita de Vie, Alternosfera, Robin and the Backstabbers, mai multi artisti urmand a fi anuntati in perioada urmatoare. Blaj aLive ofera trei scene diverse din punct de vedere muzical, terase, baruri si multe specialitati culinare, zone sportive si recreationale, spatii pentru ateliere si socializare.

Pretul unui abonament simplu, valabil pentru cele doua zile de festival, va fi de 30 de lei, iar pretul unui pachet care include camping și parcare va fi de 50 de lei, în limita a 1.000 de unitati. Biletele sunt disponibile atat in retelele MyTicket si Eventim, cat si pe platforma shop.artmania.ro.

Pentru informatii detaliate consultati blajalive.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.