“Scoala nevestelor” se construieste la TVR

Televiziunea Romana si Casa de Productie TVR sustin campania “Artistii pentru Artisti” prin difuzarea spectacolului “Scoala nevestelor” de Moliere (regia Cristian Juncu), o productie a Teatrului National Targu-Mures, Compania “Liviu Rebreanu”. Spectacolul a fost filmat si preluat de TVR si este programat spre difuzare luni, 31 martie, la TVR 2 si TVR HD, de la ora 19.30.

Joaca, ironie si autoironie… Piesa este o satira la adresa cuplurilor in care diferenta de varsta depaseste limita bunului-simt. Arnolf, unul dintre personajele principale, si-a crescut copila “de suflet” departe de privirile oricarei alte fiinte, vrand sa fie sigur de inocenta, supunerea si fidelitatea ei. Agnes, in schimb, incearca sa scape de aceasta “predestinare” si sa-si reconstruiasca singura viata, in bratele unui sot tanar si frumos.

Actorii care dau viata personajelor acestei comedii sunt: Nicu Mihoc (in rolul lui Arnolf), Ioana Cheregi (Agnes), Csaba Ciugulitu (Alain), Anca Loghin (Georgeta), Dan Radulescu (Crisald), Ion Vantu (Henric), Luchian Pantea (Oronte).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.