Florin Piersic isi serbeaza onomastica pe scena

De Florii, distinsul actor Florin Piersic a ales sa isi sarbatoreasca onomastica in Bucuresti, in compania tuturor spectatorilor care il onoreaza cu prezenta la spectacole, alaturi de cei care prin aplauze indelungi ii intaresc credinta si ii mentin aprinsa dorinta de a-si continua traseul artistic neintrerupt de atatia ani.

Astfel, pe 13 aprilie de la ora 20.00, admiratorii lui Florin Piersic sunt invitati la Palatul National al Copiilor pentru a-l revedea evoluand alaturi de talentata actrita Medeea Marinescu, in reprezentatia de sarbatoare a celei mai apreciate comedii romantice ale momentului, “Straini in Noapte” de Eric Assous in regia maestrului Radu Beligan.

Piesa este o comedie romantica cu rasturnari de situatie, minciuna, seductie si o lectie despre cum timpul ne schimba. Pierre este omul care simte ca nu a realizat tot ce si-a propus in viata, iar Julietta este femeia care vrea sa obtina ce isi propune, sa-si recapete o parte din viata pe care a pierdut-o in tinerete.

Biletele sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet de la Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Eminescu (D’Arte Foto), magazinele EuroGsm, de la casa de bilete a Palatului National al Copiilor si online prin www.vreaubilet.ro, la pretul de 80 de lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.