Serial nou la Antena 1: “Biblia”

Antena 1 va invita la un nou serial, care va incepe in data de 14 aprilie, de la ora 22.30: “Biblia/The Bible” (docu-drama, SUA, 2013), din care veti putea urmari doua episoade consecutiv in fiecare zi. In rolurile principale ii veti intalni pe Keith David (povestitorul), Darwin Shaw (Petru) si Diogo Morgado (Iisus Hristos).

Naucitoare ca dimensiune si poveste, “Biblia” reda in cele 10 parti cele mai semnificative capitole ale Sfintei Scripturi, inclusiv calatoria lui Noe cu Arca, povestea lui Avram, Exodul, povestea lui Samson și Dalila, precum si nasterea, moartea și invierea lui Iisus Hristos. Din punctul de vedere al mesajului, “Biblia” este o saga care, in mod coerent si irezistibil, reda teme eterne, fundamentale si general-umane: eliberarea unui popor, rezistenta permanenta la opresiune si lupta pentru egalitate sociala.

Share

One thought on “Serial nou la Antena 1: “Biblia”

  1. Un film SUPERB. Singurul inconveninent este faptul ca, personajul Iisus este cam zambaret, lucru care se contracareaza cu personalitatea lui Iisus din realitate. Se spune ca pe Iisus, nimeni nu L-a vazut zambind vreodata. Dar in mare parte, filmul e foarte reusit. Merita vazut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.