Turneul National “Playlist” se apropie de final

Turneul National “Playlist” desfasurat de flautistul Matei Ioachimescu si pianistul Horia Maxim se apropie de final. Dupa ce au strabatut sase orase ale Romaniei, le mai raman doua destinatii: Craiova – 1 aprilie si Bucuresti – 2 Aprilie. Cele doua recitaluri vor fi gazduite de Filarmonica “Oltenia” din Craiova, respectiv Filarmonica “George Enescu” din Capitala.

Succesul de care s-a bucurat pana acum Turneul National “Playlist” este unul impresionant. Gratie carismei si popularitatii lor, cei doi artisti au atras un public numeros in cele mai multe orase. Iata programul cu care au emotionat publicul din Oradea, Cluj-Napoca, Bistrita, Timisoara, Suceava si Ploiesti si pe care urmeaza sa il prezinte la sediul filarmonicii craiovene si la Ateneul Roman din Bucuresti:

J. S. Bach – Sonata in Mi bemol major
E. Granados – Dans spaniol nr. 5
M. Ravel – Piesa in forma de Habanera
C. Chaminade – Concertino
C. Debussy – Preludiu la dupa-amiaza unui faun (transcriptie pentru flaut si pian)
B. Godard – Suita op. 116
P. I. Ceaikovski – Aria lui Lensky din opera “Evgheni Oneghin”
G. Bizet / F. Borne – Fantezia brilianta pe teme din opera “Carmen”

Biletele la recitaluri sunt disponibile la casele de bilete ale celor doua institutii, iar informatii suplimentare va stau la dispozitie pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului: “The Playlist Tour / Turneul National Playlist”.

Coordonatele celor doua recitaluri sunt urmatoarele:
1 aprilie 2014, ora 19.00 – Filarmonica “Oltenia” din Craiova
2 aprilie 2014, ora 19.00 – Ateneul Roman din Bucuresti, recital organizat de Filarmonica “George Enescu” si ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti.\

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.