Implant Pentru Refuz incepe astazi o campanie de crowdfunding pentru lansarea viitorului album, intitulat „Cartography”. In urmatoarele doua luni, pe platforma www.we-are-here.ro, fanii vor putea ajuta la strangerea de fonduri necesare pentru inregistrarea albumului. Cei care vor contribui vor fi rasplatiti de trupa cu pachete speciale.

Anul acesta Implant Pentru Refuz isi propune sa realizeze independent albumul si sa implice direct fanii in acest proces. Sustinatorii pot cumpara pachete care contin de la CD-uri, viniluri, manuscrise unice cu versuri, concerte private si multe altele. Cu banii stransi din vanzarea pachetelor, trupa va lansa albumul in aceasta toamna.

Inregistrarile au inceput, dar pentru a finaliza proiectul, formatia trebuie sa atinga pragul de 6000 euro. Aceasta suma asigura productia albumului si a pachetelor. In cazul in care aceasta tinta va fi depasita, suma va fi investita intr-un
videoclip si un turneu de lansare. Insa, daca la sfarsitul celor 60 de zile de campanie suma nu este atinsa, banii vor fi returnati.

Campania se afla aici: www.we-are-here.ro/p/cartography-ipr

Implant pentru Refuz inseamna:

Octavian Horváth | Vita – voce
Valentin Popescu | Freaky – chitara
Razvan Nicov | Meshu – chitara
Czifrak Stefan | Pista – chitara bas
Alexandru Hera – tobe

Discografie:

Implant Pentru Refuz, 1996, East&Art
Permis port-sinucidere, 1997, Rocka Rolla
Culori, 1999, Rocka Rolla
Oameni fara fee, 2001, MediaPro Music
Monolith, 2007, Monolith
Otheroot, 2009, Fireeld Records