„Avarul” a ajuns la ultima reprezentatie din sezon

Teatrul Nottara isi va incanta audienta cu ultima reprezentatie din acest sezon a comediei de succes „Avarul” de Moliere luni, 14 aprilie, de la ora 19.00. Prezentata in stilul teatrului clasic, excelenta comedie se joaca de obicei cu casa inchisa si smulge ropote de aplauze la finalul fiecarei reprezentatii.

„Avarul”, regizat cu maiestrie de Daniel Nitoi, reuneste pe aceeasi scena actori veritabili ai teatrului romanesc precum Tudorel Filimon, care va putea fi admirat de public in rolul avarului Harpagon, avandu-i alaturi pe Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Vasile Filipescu, Oana-Gabriela Draghici, Loredana Benga, Jean Lemne, Tomi Cristin, Florin Kevorkian, Anne-Marie Zaharia si Daniel Nitoi.

Biletele pentru reprezentatia de luni, 14 aprilie, sunt disponibile la preturi variabile in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: 30 lei (categ. a IV-a), 50 lei (categ. a III-a), 60 lei (categ.II) si 80 lei (categoria I).

Acestea pot fi achizitionate din reteaua Eventim – de la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti, in reteaua Bilete.ro – magazinele Inmedio, oficiile Postei Romane si online prin www.bilete.ro si www.eventim.ro, precum si de la casa de bilete a teatrului Nottara.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.