Caravana filmului romanesc – Cartea si filmul

MDV AUDIO STUDIO, impreuna cu Asociatia CineCultura continua si anul acesta un proiect educational care se adreseaza in special elevilor de gimnaziu, liceenilor si studentilor: Caravana filmului romanesc – Cartea si filmul, care se va desfasura in perioada  9 – 11 aprilie la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti.

Programul filmelor prezentate este dedicat unei palier larg de varsta, de la copiii care se bucura de intalnirea cu “Veronica” sau cu “Lizuca din Dumbrava minunata”, la adolescentii si tinerii care incearca sa inteleaga realitatea din jur, pentru a putea sa se pozitioneze in ea, apeland si la modelele culturale ale societatii romanesti si la memoria sa istorica, daca ne gandim la filme ca “Ion: Blestemul pamantului, Blestemul iubirii”, dupa Liviu Rebreanu sau “Cel mai iubit dintre pamanteni”, dupa Marin Preda.

Incercand sa puncteze faptul ca filmul este, de fapt, o carte citita ALTFEL,debutul in Bucuresti al proiectului va avea loc in cadrul saptamanii “Scoala ALTFEL. Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”, prin proiectiile prezentate, in perioada  9 – 11 aprilie 2014, orele 10.00 – 17.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti (Calea Plevnei nr. 61).

Proiectul va continua la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti si in fiecare marti a lunii mai 2014. Programul proiectiilor de la CCSB il puteti consulta AICI. La toate proiectiile intrarea este libera.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.