Foto Mihai Tutu: “Gandurile unui purtator de inima”

Evenimentul de lansare a albumului de fotografie “Gandurile unui purtator de inima” semnat de fotograful Mihai Tutu va avea loc marti, 8 aprilie, incepand cu ora 19.00, la Casa Bratianu din str. Doamnei nr. 9. Albumul reuneste o colectie de fotografii, in nuante de monocrom, realizate de Mihai Tutu incepand cu anul 2009 si pana in prezent.

Fotografiile sunt insotite de sentimente si ganduri intime scrise de: Mihai Tutu, Lara Roxana Popa, Daniela Tunareanu, Irina Marinescu, Marian Chiriac, Catalin Stirbu. Au mai scris sub pseudonim: Monica Deleanu, Iona, N. Constantin, Ana, Ileana.

“Tonul general al acestei carti este acela de intimitate a gandurilor, de trairi personale, de experiente impartasite sau nu, de sentimentele acelea puternice, intense care ne conduc prin viata. Arata cat de slabi suntem sau cat de puternici ne credem. Fericirea si iubirea exista. La fel invidia si vanitatea. Si ura si bucuria, compasiunea si deceptia. Toate astea fac parte din noi, cu totii le-am trait macar o data in viata. Iar acum sunt relevate pentru a completa fotografiile mele.”Mihai Tutu

Albumul are 192 de pagini, care contin text si fotografie, si poate fi achizitionat la pretul de 89 lei de pe site-ul www.mihaitutu.com.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *