We Singing Colors lanseaza primul album din cariera

WE SINGING COLORS lanseaza joi, 10 aprilie, de la ora 21.00, in Energiea, primul album din cariera: “Made of wool, made of heavy metal”. Si pentru ca e primul album, e si intrare libera pentru toata lumea. Albumul va putea fi cumparat la concertul de lansare in varianta CD audio, iar ulterior de pe principalele shop-uri de muzica online.

Pe “Made of Wool, Made of Heavy Metal” veti gasi piesele cele mai importante de pana acum, unele cantate in concert deja, altele cu videoclip, dar si piese nou-noute, cum e “Far, Far, Far”, care a intrat deja in playlisturile radiourilor online. Albumul a fost inregistrat in mai multe etape, in mai multe studiouri din Bucuresti, cum ar fi Next Dog Studio si The Great Below. De mixat si master s-au ocupat pe rand, Marius Costache (Next Dog), Andrei Robin Proca (The Great Below) si Aivaras (Space Magnetic Studio / Belgia).

La concertul de lansare din Energiea vor fi prezenti si trei invitati speciali: VJ Caterina Medicina, care se va ocupa de luminile si culorile show-ului, Platonic Scale, care va introduce publicul in starea necesara pentru concert si nu in ultimul rand Andrei Fantana (Robin & The Backstabbers), pata de culoare a serii.

Pornit initial ca proiect solo al lui Andrei Hategan (The Amsterdams), in 2010, We Singing Colors a devenit in scurt timp trupa full time cu live-uri si videoclipuri. Acum are trei membri: pe Andrei Hategan la voce si chitara, Roxana Niculae la voce, clapa si alte jucarii si Vlad Ionescu la tobe. La imbinarea dintre instrumente acustice, sunete electronice naive si muzica bazata mult pe armoniile vocale, gasim We Singing Colors. Pentru ei, cel mai scump instrument muzical e sufletul, care sta la baza tuturor pieselor lor.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *