Echipa Creative Monkeyz participa la EECC 2014

Echipa Creative Monkeyz va lua parte la cea de-a doua editie East European Comic Con care va avea loc la Romexpo in perioada 9-11 mai 2014. Conceput ca un „proiect cultural-educativ, care are si o componenta pronuntata de entertainment”, Creative Monkeyz s-au remarcat in spatiul online cu un continut creativ, inedit, util si dozat cu umor.

Componenta educativa este conturata in jurul site-ul www.creativemonekyz.com si contine tutoriale utile pentru manuirea unor programe precum Photoshop sau Illustrator si sfaturi despre cum poti compune muzica prin intermediul diferitelor software-uri de pe piata. Componenta de entertainment este bazata pe emisiunile online ca „3lar” „Miez Recomand” si „Piramida” care se bucura de zeci de mii de vizualizari la fiecare aparitie.

East European Comic Con este cea mai mare conventie a pasionatilor de jocuri, filme, seriale, benzi desenate, manga din Europa de Est, avand ca sursa de inspiratie  mult apreciatul Comic Con de la San Diego. Anul acesta, intre 9 si 11 mai, la Romexpo si Pullman Hotel, fanii se vor putea intalni cu actorii de la Hollywood, Jason Momoa (Game of Thrones, Conan, Stargate Atlantis), Sebastian Roche (Supernatural, The Originals), Natalia Tena (Harry Potter, Game of Thrones), dar si cu reprezentanti de seama ai cosplay-ului precum celebra Yaya Han sau ai benzilor desenate precum Ian Churchill.

Biletele pot fi achizitionate din retelele Myticket, Eventim si din magazinele Diverta din tara.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.