Taine lanseaza “Resurrection” in format fizic pe 9 mai

Formatia Taine impreuna cu invitatii acesteia va asteapta, pe 9 mai 2014, in Club Colectiv (strada Tabacarilor, nr. 7), pentru un concert-sarbatoare, in cadrul caruia fanii vor avea parte de un show exceptional si vor putea sa puna mana pe discul “Resurrection” aparut in 2013, dar lansat cu aceasta ocazie si in format fizic la pretul de 25 lei.

Taine este una dintre acele trupe ale carei realizari vorbesc de la sine. Grupul s-a impus rapid pe scena locala si acum, la 20 de ani de la intemeiere, reprezinta inca una dintre trupele-emblema ale metalului autohton. Concertul, la care intrarea este libera, va beneficia de toate elementele trademark Taine – proiectii video, lumini sincronizate si multe alte efecte. De altfel, unul dintre motivele pentru care formatia nu sustine atat de frecvent concerte este lipsa de tehnologie din cluburile romanesti, care nu pot intotdeauna sa puna la dispozitia trupei toate uneltele de care aceasta are nevoie

“Suntem incantati sa le prezentam fanilor nostri materialul ‘Resurrection’ si in format fizic. Suntem siguri ca acestia se vor bucura de digipack-ul pe care l-am pregatit. Cu acest prilej, invitam toti metalistii la concertul Taine de pe data de 9 mai 2014 din Club Colectiv, Bucuresti. Vom oferi un spectacol exceptional, marca Taine si promitem ca acesta nu va fi uitat prea curand.” (Taine)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.