Despica fotografia in patru la “Obiectiv”

Organizatia studenteasca Voluntari pentru Idei si Proiecte anunta inceperea celei de-a doua editii a proiectului “Obiectiv”, un proiect cu o structura unica, realizat din pasiune pentru fotografie si grija pentru omul din spatele aparatului. “Obiectiv” este o scoala de fotografie ce pune accentul pe latura pragmatica a acestui domeniu si pe incurajarea tinerilor fotografi sa investeasca in pasiunea lor pentru a deveni profesionistii de maine.

In perioada 28 aprilie-7 mai, 20 de participanti, studenti si masteranzi cu varsta cuprinsa intre 18 si 26 de ani si cu un nivel mediu de cunostinte in domeniul fotografic se vor afla fata in fata cu fotografi romani de succes, cu povestile, experienta si cunostintele lor, intr-un cadru prietenos, sala expozitionala a magazinului F64.

Cei 16 invitati prezenti in cadrul proiectului activeaza in diferite ramuri ale fotografiei, oferind participantilor o imagine de ansamblu. Acestia vor mai avea de realizat o serie de fotografii pe baza unei teme stabilite de invitatul Alex Galmeanu, iar cele mai reusite cadre vor fi premiate.

La finalul proiectului va avea loc si o expozitie cu cele mai bune fotografii jurizate de invitatii nostrii, intr-un loc plin de culoare, la Acuarela.
Pe langa trainingurile clasice, vor fi abordate si teme precum promovarea, construirea unui brand personal, creativitate in domeniu sau documentarea pentru articole de presa. In plus, anul acesta participantii vor lua parte la un workshop de realizare portrete.

Aplica pana pe data de 23 aprilie 2014 pe http://obiectiv.vipromania.ro.

Comunicat Voluntari pentru Idei si Proiecte Romania

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.