Al Bano si Romina s-au intalnit din nou pe scena

Pana in urma cu cateva luni, ideea de a revedea cuplul Al Bano si Romina pe aceeasi scena parea o utopie, insa acestia au sustinut de curand un mega concert in Rusia si se pare ca nu e tot: persoanele implicate au luat deja decizia de a reedita momentul intr-o alta destinatie, mai exact in Statele Unite ale Americii.

Desi, la acel moment, Al Bano a declarat ca este primul si ultimul concert sustinut alaturi de fosta sa sotie, iata ca artistul se abate de la cele spuse: cei doi se vor intalni pentru un nou spectacol care va fi sustinut cu doar cateva zile inainte de concertul anuntat la Sala Palatului din Bucuresti.

Al Bano isi va vedea fanii din Romania pe 7 mai, de la ora 20.00, la Sala Palatului, intr-un cadru inedit. Indragitul artist le va darui spectatorilor o seara cu melodii alese, interpretate timp de o ora si jumatate in acompaniamentul membrilor ALEXANDER SIMPHONY ORCHESTRA.

Biletele pentru concertul Al Bano & Alexander Simphony Orchestra de la Sala Palatului mai pot fi achizitionate de la punctele de vanzare ale retelei VreauBilet, respectiv Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm, Libraria Eminescu, de la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro. Pretul unui bilet variaza intre 70 – 280 lei, in functie de categoria de loc.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.