“Jumatatea rea” a aparut in librarii

Volumul JUMATATEA REA, primul dintr-o serie de trei scrise de autoarea Sally Green si aparut in colectia Young Fiction Connection a Editurii Trei, a intrat de curand in librarii. Drepturile de publicare ale cartii au fost vandute pana in prezent in 50 de tari, iar Fox 2000 a achizitionat drepturile de ecranizare.

In Anglia zilelor noastre, vrajitorii traiesc la un loc cu oamenii: Vrajitorii Albi, care sunt buni; Vrajitorii Negri, care sunt rai; si Nathan, in varsta de saisprezece ani, fiul unei Vrajitoare Albe si al celui mai temut Vrajitor Negru.

Tinut captiv intr-o cusca, Nathan trebuie sa scape inainte sa implineasca 17 ani, cand va primi trei daruri de la tatal sau si va deveni el insusi vrajitor – iar daca va gresi va muri. Incercarea lui Nathan de a-si gasi tatal devine o lupta crancena pentru supravietuire, cu provocari la tot pasul si in care binele si raul se dovedesc mult mai complicate decat si-ar fi imaginat.

“O trilogie infricosatoare, convingatoare care impinge limitele a ceea ce credem ca este bine si rau …. supravietuirea lui Nathan este fragila si minunata – si este doar inceputul.”Booklist

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.