“Uimitorul Om-Paianjen 2” ajunge in cinematografele din Romania

Pelicula mult-asteptata “Uimitorul Om-Paianjen 2” (SUA, 2014) va avea premiera in Romania pe 2 mai. Distribuit in cinematografele de la noi de InterComFilm, fantasy-ul de actiune in regia lui Marc Webb ii reuneste in distributie pe Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Pual Giamatti si Sally Field.

Cel mai important conflict al Omului-Paianjen a fost dintotdeauna cu el insusi: lupta dintre indatoririle obisnuite ale lui Peter Parker si responsabilitatile iesite din comun ale Omului-Paianjen. Insa lupta cea mai mare este abia pe cale sa inceapa.

“Mi-am dorit ca acest al doilea film să fie mai vesel, mai amuzant decat primul.”, spune regizorul Marc Webb. “Am vrut sa surprind hazul innascut pe care il are acest personaj, care reiese clar din benzile desenate. Este unul dintre motivele pentru care lumea il iubeste pe Omul-Paianjen.”

Pentru acest rol, Andrew Garfield s-a antrenat cu Cal McCrystal, actor de comedie, mim si clown profesionist. “Anumite scene si idei din film sunt inspirate din discutiile pe care le-am avut cu Cal. Personal, sunt un mare admirator al lui Charlie Chaplin si Buster Keaton. Ma bucur ca am avut ocazia sa explorez si sa aprofundez stilul lor de comedie si sa-l pun in practica pentru rol, deoarece consider ca Omul-Paianjen are acelasi gen de naivitate si puritate a gesturilor.”, explica actorul.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.