Sfaturile lui David continua cu “Iedul cu trei capre”

“Sfaturile lui David”, un proiect pentru parinti si copii deopotriva, realizat de Teatrul Ion Creanga in parteneriat cu Gradinita lui David continua si in luna mai. “Iedul cu trei capre”, un nou atelier pentru parinti si copii, se va desfasura in cadrul Ludotecii “Apolodor din Labrador” – Biblioteca Nationala a Romaniei, luni, 5 mai, ora 18.00.

Intalnirea este dedicata discutiei despre (in)dependenta copilului si echilibrul dinamic in care se afla parintii, dar si alti membri ai familiei: “Bineinteles ca ne dorim un copil independent, care sa se descurce singur si sa isi asume anumite responsabilitati, dar in acelasi timp ne-ar placea sa inlaturam noi orice disconfort din viata lui. Vrem sa simtim ca am vrea sa il ajutam cat mai mult si inca ne place sa stim ca el are nevoie de noi… Dar ce facem cand copilul este dependent de fiecare membru al familiei? Cand realizam ca mama, tata sau bunica executa, iar el doar comanda?”

Taxa de participare este de 45 lei/parinte + copil, iar o parte a incasarilor va fi redirectionata spre achizitionarea de bilete la spectacolele Teatrului Ion Creanga pentru copii care provin din medii defavorizate. Inscrierile se fac la numarul de telefon 0752.012.335 sau la e-mail contact@gradinitaluidavid.ro, iar biletele pot fi ridicate de la reprezentantii Gradinita lui David inainte de eveniment, la Ludoteca.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.