Yanni a lansat albumul “Inspirato”

Noul album al lui Yanni, “Inspirato” a fost lansat de Sony Music pe 29 aprilie 2014 si a beneficiat de aportul lui Plácido Domingo, dar si de al producatorului Ric Wake, care a lucrat cu voci precum Whitney Houston, Mariah Carey, Jennifer Lopez sau Marc Anthony. Realizarea intregului proiect a durat patru ani.

Muzica lui Yanni a traversat toate granitele culturale si a fost interpretata in peste 40 de tari diferite. Yanni este cunoscut in special pentru concertele sale spectaculoase sustinute in locuri deosebite, precum: Taj Mahal , Acropole, Kremlin sau Orasul Interzis din China. Pana de curand, artistul a evitat sa foloseasca cuvinte in melodiile sale, dar acum s-a simtit obligat sa exploreze aceasta noua directie, de altfel foarte interesanta. In acest proiect, Yanni a inclus o parte dintre piesele sale de succes precum “Tribute”, “End Of August” si “Adagio in C minor”.

Biletele pentru concertul lui Yanni de la Sala Palatului sunt disponibile la preturi accesibile, dupa cum urmeaza: 285 lei – VIP, 255 lei – Cat.I, 225 lei – Cat.II , 185 lei – Cat.III si 145 lei – Cat.IV.
Acestea pot fi achizitionate prin reteaua Vreau Bilet, de la Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, magazinele EuroGsm, sediul Vreaubilet.ro din Bd. Octavian Goga, nr. 24, Libraria Eminescu si online prin www.vreabilet.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.