Moda Regala se stabileste la TNB

Spectacolul Royal Fashion (Moda Regala), va avea loc miercuri 28 mai 2014, de la ora 20.00, pe scena Salii Studio a Teatrului National “I.L. Caragiale” din Bucuresti, adica pe aceeasi scena unde a fost prezentat in premiera cu patru ani in urma, de Ziua Regalitatii. Dan Puric si Compania “Passe Partout DP” ne invita la o calatorie in timp, plasata sub semnul unei calitati speciale, o moda cu o croiala eleganta, seducatoare, unica.

“Caci regalitatea asta presupune: o inaltare, o innobilare, o scoatere din multime”, spune Dan Puric, scenarist si regizor al spectacolului. “In termenii vietii, femeia pe care o iubim este regina noastra. Ea ne inalta dincolo de obisnuitul trait pana s-o cunoastem. La fel, barbatul iubit de femeie este regele ei. Dragostea, deci, nu este nici pe departe o stare democratica, ci o stare aristocratica.”

Spectacol de pantomima si dans clasic, «imbracat» de costumele de o senzuala aristocratie ale Doinei Levintza, de coregrafia Leliei Marcu, intr-un ambient imaginat de Corina Gramosteanu si pus in valoare de light design-ul lui Sorin Vintila, Royal Fashion este o fereastra deschisa de sufletul Artistului prin care lumea se vede altfel. Este si o sinteza a secolelor care au distilat si rafinat aceasta bijuterie a calitatii umane, pe care o vor purta pentru si inspre dumneavoastra, intr-o seara atemporala, Ileana Olteanu, Violeta Huluba, Nadejda Dimitriu, Lelia Marcu, Adriana Nicolae, Ion Parea, Dragos Huluba, Adrian Nour , Stefan Ruxanda, Paul Cimpoieru , Silviu Oltean, Vadim Rusu, Petre Voicu, Petru Ciobanu, Silviu Man, Florin Rosu, Toni Dumitrescu, intr-o fascinanta stare de iubire si “intr-o ingenunchiere in fata calitatii”, cum o numeste Dan Puric.

Incepand cu aceasta stagiune spectacolul “Royal Fashion”, parteneriat intre Compania Passe Partout DP si Teatrul National «I.L. Caragiale», este inclus in repertoriul curent al TNB. Biletele se gasesc la Agentia de Bilete a Teatrului National si online, pretul biletelor fiind de: 70, 50 si 20 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.