Aniversarea ARCUB se incheie cu un concert Virgil Iantu & Bucharest Jazz Orchestra

Seria de evenimente aniversare ARCUB 18 ani se incheie pe 28 mai, cu un concert de swing, sustinut de Virgil Iantu, alaturi de Bucharest Jazz Orchestra. Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB, miercuri, 28 mai, incepand cu ora 20.00. Prezent atat pe micul ecran, cat si pe scena de mai bine de 10 ani, Virgil Iantu se va infatisa publicului bucurestean in calitatea sa de muzician, incantandu-si audienta cu un recital incitant.

Bucharest Jazz Orchestra il completeaza armonios pe artist, reinviind piese romanesti de colectie, printr-un amestec de ritmuri de swing, jazz, soul si big band. Abordarea lui George Natsis, coordonatorul orchestrei, asupra repertoriului este una de nisa, iar publicul care participa la spectacole a devenit tot mai numeros, atras fiind de imbinarea armonioasa a stilurilor antrenante. Piese ale lui Nicu Alifantis sau ale trupei Simplu sunt reorchestrate ingenios, auditoriul fiind invitat astfel sa participe la o calatorie in timp si spatiu.

“Am inceput cu trecutul si am ajuns in prezent. Reorchestratiile si interpretarea au, din punctul meu de vedere, haz, iar dorinta mea este sa ne bucuram de piese romanesti aparute in perioade diferite, pe care le iubim, dar care poate ca ne lipsesc in ultima vreme.”, declara artistul.

28 mai este si ziua in care ARCUB implineste 18 ani de activitate, pe care i-a sarbatorit, alaturi de publicul sau fidel, prin 18 zile de evenimente. Concertul de swing al lui Virgil Iantu & Bucharest Jazz Orchestra succede un numar de evenimente aniversare diverse, constand in spectacole de teatru, taifasuri culturale, proiectie de scurt metraje sau expozitie de fotografie. Dupa ARCUB 18 ani, va incepe deja traditionala serie de evenimente outdoor: Festivalul International de Teatru de Strada B-FIT in the Street!, Bucharest Music and Film Festival si Bucharest Jazz Festival.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.