B-FIT in the Street! din 29 mai

Intr-o lume metropolitana, in care oamenii depun eforturi sa tina pasul cu tendintele si sa fie mereu in forma, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti a lansat in 2008 o provocare catre locuitorii Capitalei, aceea de a fi in forma si din punct de vedere cultural. Prin Festivalul International de Teatru de Strada – B-FIT in the Street!, ajuns anul acesta la cea de-a VI-a editie, CARE SE VA DESFASURA INTRE 29 MAI SI 1 IUNIE, ARCUB a reusit sa aduca fenomenul artistic mai aproape de oameni.

La sfarsitul lunii mai, an de an, centrul orasului devine un univers colorat, in care artisti din zeci de tari ale lumii jongleaza cu diverse dimensiuni artistice pentru a le oferi spectatorilor un amestec surprinzator de emotii si reflectii. Prin reprezentatiile lor, actorii interactioneaza cu publicul, modificand raporturile dintre spatiu, ritm si receptare. Programul pe care ARCUB l-a conceput impreuna cu artistii B-FIT promite masinarii spectaculoase, papusi gigant, personaje captivante, efecte pirotehnice si momente de improvizatie. Pastrand spiritul unuia dintre cele mai indragite festivaluri din Bucuresti, nici anul acesta nu vor lipsi spectacolele extreme ce imbina dansul cu elemente de acrobatie, instalatiile suspendate, concertele in aer liber sau paradele parca desprinse din povesti.

Ca in fiecare editie, si in 2014, la B-FIT vor participa companii specializate in teatru de strada, provenind din state precum: Spania, Franta, Olanda Marea Britanie, Belgia, Italia si chiar din Australia.

Programul complet al evenimentelor poate fi consultat AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.