“Alba Ca Zapada” vine in premiera la Opera Comica pentru Copii

Unul dintre cele mai cunoscute basme ale tuturor timpurilor prinde contur pe scena Operei Comice pentru Copii intr-o noua premiera extraordinara: “ALBA CA ZAPADA”, balet pentru copii inspirat de celebra poveste a Fratilor Grimm. Va veti bucura de noua productie a institutiei luni 2 si 16 iunie – de la orele 11.00 si 13.00 si marti 3, 10 si 17 iunie – de la orele 11.00 si 13.00.

Tanara printesa atrasa in capcane de mama vitrega, vrajitoarea cea rea, cei sapte pitici poznasi, printul mandru si curajos, revin la viata in coregrafia lui Gigel Ungureanu si scenografia Vioricai Petrovici. Ilustratia muzicala a fost realizata de Alexandru Istrate, iar asistent coregraf este Catalin Caracas. Ii veti aplauda pe balerinii OPEREI COMICE PENTRU COPII: Theodora Munteanu, Alis Gheorghe, Andreea Soare, Alexandra Corneanu, Claudia Iagar, Sabina Chirila, Andy Ardeleanu, Mihai Pricope, Daniel Manea, Ionut Birjovanu, Octavian Iuga si Andrei Dogaru.

Pentru rezervarea biletelor, sunati la numarul de telefon 021/319.28.19, de luni pana vineri in intervalul orar 9.00 – 16.00. Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, pe baza rezervarii anterioare sau in limita locurilor disponibile, cu o ora inainte de inceperea spectacolului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *