Robert Turcescu si Casa Presei canta in Route 66

Route 66 (Calea Victoriei, nr. 48-50, sector 1) gazduieste pe 14 iunie, incepand cu ora 21.00, ultimul concert din seria evenimentelor din acest sezon si aduce invitati de marca pe scena unde au concertat nume importante ale muzicii romanesti: Robert Turcescu si Casa Presei va vor prezenta un concept de show unic, plin de surprize muzicale si de momente amuzante.

Infiintata in anul 2009, trupa Casa Presei este formata din sase jurnalisti, care si-au dorit sa se relaxeze dupa orele petrecute in redactie. Numele trupei vine de la locul pe care l-au folosit pentru repetitii, si anume o sala din Casa Presei. Notorietatea trupei Casa Presei a crescut odata cu participarea in cadrul selectiei nationale Eurovision 2013, cu piesa “Un refren”, unde band-ul a obtinut cele mai multe voturi din partea publicului.

Casa Presei inseamna Robert Turcescu (voce, chitara), George Vila (chitara, voce), Gabriel Basarabescu (clape, voce), Radu Cartianu (bass), Alina Crisan (saxofon, percutie, voce) si Dan Teodorescu (tobe).

Biletele costa 20 lei si se pot achizitiona prin: www.IaBilet.ro; www.eventim.ro si in seara concertului in Route 66.
REZERVARI: 0735 350 350

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.