„Sunt un orb” vine la pachet cu „Funeralii fericite”

Farseur din vocatie, cu sarm, inteligenta si umor, Horatiu Malaele va face o demonstratie de virtuozitate pe 30 iunie, incepand cu ora 20.00, pe scena Cinematografului Patria din Bucuresti, intr-o editie speciala a spectacolului „Sunt un orb”, varianta cu multe „lovituri de teatru”, asa cum trebuie sa fie un bun show de improvizatie.

Dupa hohote de ras, rasturnari de situatie, intrigi neasteptate si bancuri absurde, spectacolul din 30 iunie se va incheia, perfect coerent, intr-o lume stranie, populata de personaje cel putin ciudate. Eroii din “Funeralii fericite”, film care se va difuza dupa spectacol, se descurca si ei cum pot in universul lor bizar, unul isi pierde capul cand aude de Revolutia Franceza, altul a vazut Basic Instinct de atatea ori, incat ii cunoaste toate dedesubturile lui Sharon Stone, apar instalatori polonezi, rusi betivani, chinezi suicidari si ghicitoare exotice, iar printre ei se insinueaza, cuminte si asezat, un produs al Carpatiei predecembriste.

Biletele au fost puse in vanzare la casieria Cinematografului Patria din Bucuresti, in Unirea Shopping Center (etaj 2, stand Vreaubilet.ro), magazinele EuroGsm, libraria Eminescu si online pe www.vreaubilet.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.