Bad Things canta in deschiderea concertului Thirty Seconds to Mars

Trupa americana de synthrock BAD THINGS, compusa din vocalistul Davis LeDuke, basistul Jared Palomar, chitaristul Anthony Sañudo, baterista Lena Zawaideh si chitaristul Shaun White, va canta pe 5 iulie, la Romexpo din Bucuresti, in deschiderea concertului Thirty Seconds to Mars. Biletele sunt disponibile in Reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro . Pachetele VIP sunt disponibile AICI.

Albumul de debut al trupei, intitulat “Bad Things”, a primit recenzii foarte bune de cand a fost lansat pe piata, in data de 21 ianuarie, de catre casa de discuri Warner Brothers Records. “Muzica este ceea ce facem”, spune Sanudo. “Este tot ce putem face si tot ceea ce vrem sa facem vreodata. Desi, evident, Shaun este destul de bun la o serie de alte lucruri.”

In ceea ce priveste concertele din actualul turneu ale headlinerului Thirty Seconds to Mars, liderul Jared Leto promite: “Vom canta atat piese de pe cel mai recent album LOVE LUST FAITH + DREAMS, cat si de pe “This is War”, “A Beautiful Lie” si “Welcome To the Universe”. Va asteapta o seara nebuna, plina de surprize si spectacol!”

Portile se deschid la ora 17.30.

Organizatori: Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.