Gala Premiilor Operelor Nationale se vede la TVR

Gala Premiilor Operelor Nationale – editia a II-a va fi transmisa in direct din Sala Mare a Teatrului National “Vasile Alecsandri” din Iasi duminica, 22 iunie, de la ora ora 21.00 (prima parte), 22.00 (partea a doua) si 23.00 (partea a treia), la TVR 2. Beatrice Rancea si Catalin Sava vor fi amfitrionii unui eveniment considerat deja Oscarul operelor, cel mai grandios eveniment dedicat scenelor lirice romanesti.

La fel ca la prima ediTie, organizatorii au pregatit momente de neuitat cu cele mai rasunatoare nume din sfera teatrului liric romanesc, invitati din Tara si din strainatate, diplome si distinctii ce reprezinta premii pentru activitatea curenta a operelor nationale, premii de excelenta, premii pentru intreaga activitate, premii speciale ale juriului, precum si momente muzicale atent alese.

Gala Premiilor Operelor Nationale se anunta un eveniment cu fast, lume buna, muzica buna, originalitate, surprize, care va putea fi urmarit in aceasta duminica la tv. Alaturi de telespectatorii TVR 1 si TVR 2, evenimentul poate fi vizionat in direct si de internauţi, pe platforma video TVR+.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.