Film nou: “Judetul Sibiu, Poarta de sud a Transilvaniei”

Sibiul, cea mai aclamata destinatie turistica romaneasca in presa internationala din ultimii ani, mentionat chiar si in prestigioasa publicatie Huffington Post, este subiectul celui mai nou film si a unei inedite colectii de fotografii realizate de Dumitru Budrala, unul dintre antropologii de marca din Romania si din Europa.

Filmul “Judetul Sibiu, Poarta de sud a Transilvaniei” exploreaza principalele obiective si atractii turistice, traditii locale si repere culturale care au individualizat si plasat orasul si judetul Sibiu in topul celor mai fermecatoare destinatii europene. Sibiul este un loc prietenos global cu o istorie medievala impresionanta si o deschidere extraordinara pentru diversitate, vizitat anual de zeci de mii de turisti din toate colturile lumii.

Albumul de fotografii “Judetul celor cinci Tari” contine 105 imagini care redau habitatul judetului Sibiu in toata splendoarea sa. Albumul nu contine text, este un dialog pur si fermecator intre public si imagini aeriene care deslusesc cadre splendide si diverse.

Filmul este tradus in noua limbi (engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, maghiara, rusa, chineza si japoneza) si poate fi achizitionat de la casieria Muzeului Astra din Piata Mica, nr.11, la pretul de 15 lei. Albumul foto poate fi cumparat din acelasi loc, la pretul de 37 lei, sau din librariile Humanitas si Habitus din Sibiu.

Filmul poate fi vazut in intregime AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.