“Testoasele Ninja” ies din subteran!

In New York se simte nevoia pentru prezenta unor eroi, pentru ca Shredder si Clanul Piciorului controleaza tot, inclusiv politia si politicienii. Asa ca Raphael, Leonardo, Donatello si Michelangelo sau, mai pe scurt, “Testoasele Ninja”, intra in scena cu toata forta pentru a restaura linistea si ordinea pe strazile orasului!

Am vrut sa vad filmul regizat de Jonathan Liebesman pentru ca “Testoasele Ninja” era unul dintre desenele animate favorite din copilarie. Cei care ati copilarit in anii ’90 va amintiti cu siguranta de aventurile celor patru broaste plasate sub obladuirea sobolanului Splinter si aflate intr-o vesnica lupta impotriva lui Shredder si a modulului sau. Asa cum probabil va amintiti ca fiecare pusti avea testoasa lui preferata si la joaca ne puneam banderole colorate pe ochi si invarteam rigle pe post de sabiile lui Leonardo sau cate un lant gasit prin gradina bunicilor pe post de nunceagul lui Michelangelo. 🙂 Mie imi placea Raphael, testoasa rosie purtatoare de “cutite”, cum le spuneam pe atunci, despre care mai tarziu am aflat ca se numesc “sai”, pentru firea lui bataioasa, sub care se ascundea un suflet mare in care incapeau toti cei dragi lui. Din acest motiv m-am bucurat cand, la avanpremiera filmului de actiune realizat in 2014, unde am ajuns multumita prietenilor de la RoImage, am primit o figurina de la Seven Toys reprezentand chiar testoasa mea preferata. 🙂

raphael

La fel de mult m-au bucurat si cele 100 de minute ale filmului, pentru ca m-am lasat prinsa in povestea celor patru broscute salvate de catre fetita April O’Neil din incediul declansat in laboratorul unde crescusera, broscute care, datorita sobolanului Splinter, au supravietuit in sistemul de canalizare al New Yorkului si au devenit experte in arte martiale. Cand April (Megan Fox), ajunsa o ziarista in cautare de subiecte serioase, atinge niste fire sensibile din Clanul Piciorului, maleficii luptatori care provoaca tot felul de nenorociri in oras, e timpul ca agresivul Raph, cerebralul Leo, jucausul Mike si genialul Donnie sa incalce sfaturile maestrului Splinter de a pastra un “low profile” si sa iasa la suprafata, chiar daca asta inseamna expunere, rapiri, lupte si o salvare de ultim moment a intregului oras.

Daca vreti sa va intoarceti privirea spre copilarie si sa revedeti simpaticele testoase sau, mai ales, daca vreti sa va duceti copiii la aceasta poveste clasica a Binelui care invinge Raul, nu ezitati, o sa petreceti impreuna o ora si ceva de replici amuzante si de aventura la cele mai inalte cote. “Testoasele Ninja” au intrat in cinematografe pe 22 august si va asteapta!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.