„Hedda Gabler” vine la TVR 2

Telespectatorii vor putea revedea la TVR 2, luni, 22 septembrie, de la ora 19.10 (partea I) si de la ora 20.35 (partea a II-a), spectacolul Casei de Productie TVR „Hedda Gabler”, in regia artistica a lui Dominic Dembinski, productie care a primit Premiul pentru teatru TV al anului 2013, in cadrul editiei a XXII-a a Galei Premiilor UNITER. Spectacolul este difuzat simultan si de TVR HD.

Hedda Gabler, figura centrala a piesei, este fiica unui general aristocrat, sotia unui universitar mediocru si fosta iubita a rivalului sotului ei. Maritata cu un om pe care nu il iubeste, Hedda simte ca nimic nu o multumeste si are pretentii exagerate de la toti cei din jurul ei.

In distributie: Ilinca Goia (Hedda Tesman), Adrian Titieni (Jorgen Tesman), Rodica Popescu Bitanescu (Juliane Tesman), Ana Ioana Macaria (D-na Elvsted), Demeter Andras (Asesorul Brack), Claudiu Bleont (Eilbert Lovborg), Ruxandra Sireteanu (Berte), Nikita Dembinski (Jorgen Tesman), Grigorita Rogobete (Juliane Tesman – tanara), Laura Vieru (sora matusii Tesman – tanara), Valentin Popescu (tatal Heddei Gabler – general).

Foto: TVR

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.