Teatrul Apropo deschide stagiunea cu spectacolul „Testament”

Toamna incepe la Teatrul Apropo cu premiera spectacolului „Testament” a dramaturgului Radu Popescu, eveniment care va avea loc pe 27 septembrie, la ora 20.00, in mansarda clubului La Scena. Durata spectacolului este de o ora si 20 de minute, iar intrarea este libera, in limita locurilor disponibile. Rezervarile se fac la 0727 795 380 sau contact@teatrul.ro.

Textul nominalizat la Irish Embassy Award for Emerging Romanian Playwright in 2010, prin interpretarea Anei Sorina Corneanu si Narcisei Mitran, promite raspunsuri la intrebari esentiale: ce faci daca un prieten bun vrea sa se sinucida? Cum il ajuti? E posibila o relatie de dragoste intre persoane care au credinte opuse despre viata si moarte? Despre Dumnezeu? Ce ne asteapta Dincolo? Avem raspunsurile dinainte pregatite? Cand o tanara avocata debutanta cunoaste si se imprieteneste cu o IT-ista non-conformista, ascunzand un trecut trist, toate aceste problematici ies treptat la iveala.

Realizatorii spectacolului si-au pus in mod repetat aceste intrebari, extrem de actuale in contextul societatii romanesti contemporane si te invita sa gasesti propriul raspuns, conform setului tale de credinte si valori.

Distributia: Ana Sorina Corneanu, Narcisa Mitran
Asistenta regie: Radu Popescu

Teatrul Apropo: mansarda Clubului La Scena, Calea Calarasilor, nr. 55

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.